onze visie

Wij benutten de ideeën die reeds in uw organisatie leven en maken deze concreet

Veel overheden zijn zoekend naar overzicht. Het gaat dan vooral om het verkrijgen van overzicht voor bestuurlijke én financiële sturing en controle. Voor dit vraagstuk heeft IdeeVersa een werkwijze ontwikkeld gericht op het creëren van overzicht. De werkwijze is gebaseerd op vier uitgangspunten vanuit onze visie. Deze visie is gebaseerd op een combinatie van institutioneel economische theorie en ervaring. De uitgangspunten van onze visie zijn onder andere dat zowel regelgeving als gewoonten belangrijk zijn en dat het verleden van een organisatie van belang is. Dit betekent onder meer dat het kopiëren van concepten of visies van een andere, succesvolle, organisatie niet tot succes hoeft te leiden bij de organisatie die het concept of visie overneemt. Het betekent ook dat het implementeren van kant en klare visies niet effectief hoeft te zijn; visies opgebouwd vanuit de organisatie zijn in principe kansrijker.

De uitgangspunten van onze visie vindt u hierover onder visie.  Informatie over de werkwijze en over de betekenis van het woord IdeeVersa vindt u ook hiernaast.

Wilt u kennismaken?
Indien u interesse heeft in de visie en aanpak van IdeeVersa kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Dit kunt u doen door te bellen (06-28083458) of via contact.