wie we zijn

Wij creëren overzicht met als doel vergroting van het inzicht

IdeeVersa is het bedrijf van ondernemer dr. E.G. (Elma) van de Mortel. IdeeVersa is een netwerkbedrijf dit betekent dat afhankelijk van de opdracht met andere adviseurs of bedrijven wordt samengewerkt. Voor het Referentiekader Caribisch Nederland en het onderzoek mogelijkheden voor taakverlichting en deregulering Caribisch Nederland is samengewerkt met Heddeke Heijnes consultant. Een vaste samenwerkingspartner van IdeeVersa is Think Public Advies.

IdeeVersa geeft advies aan en doet onderzoek in de publieke sector op het snijvlak van beleid, bestuur en financiën op een typische IdeeVersa wijze. Deze wijze is gebaseerd op de visie van Elma en haar ervaring als onderzoeker, ambtenaar en adviseur. Kernelementen van deze visie zijn onder andere dat regelgeving en gedrag even belangrijk zijn voor het bereiken van resultaten, dat bij veranderingen rekening moet worden gehouden met het verleden en heden en dat onzekerheid een grote invloed kan hebben.

Zie hiernaast voor meer informatie over Elma, referenties en publicaties. Een indicatie van mogelijke advies- en onderzoekstrajecten vindt u onder wat we doen.

Wilt u meer weten?
Indien u interesse heeft in de aanpak van IdeeVersa kunt u contact opnemen voor een vrijblijvend gesprek. Dit kunt u doen door te bellen (06-28083458) of via contact.